HÅNDVERKERE DU KAN STOLE PÅ

Bygg & Tømrermester Skjærholt AS

Vi er en totalentreprenør og totalleverandør av bygg- og tømrertjenester i Oslo og omegn. Enkelt sagt – vi tar jobben fra start til slutt. Du trenger kun å forholde deg til oss gjennom hele prosessen.

“I Skjærholt AS legger vi vekt på å bygge våre kunders drømmer. Vi skal levere resultater som tilfredsstiller kundenes ønsker, og stiller høye krav til faglighet, kompetanse og kvalitet.”

TRYGGHET OG KVALITET I ALLE LEDD

OM OSS 

Espen Skjærholt startet Bygg & Tømrermester Skjærholt AS i 2015. Han tok mesterbrevet som 22 åring, den yngste på sitt kull. Firmaet har hatt en formidabel vekst, og har i dag 18 ansatte. Skjærholt AS leverer trygghet og kvalitet i alle ledd, og vi er opptatt av ryddig og ærlig kommunikasjon mellom oss og kunden. Vi skal forstå dine behov, og du skal forstå oss.

  • Vårt lag består av hyggelige og dyktige tømrere som kan jobben sin. Alle våre håndverkere snakker norsk, er erfarne og faglærte.

  • Vi er medlem av Byggmester-forbundet. Det betyr trygghet for deg som kunde.

GODKJENT LÆREBEDRIFT

Opplæring

Vi er medlem av Opplæringskontoret for tømrerfaget, og er godkjent lærebedrift. Vi er stolte over å ha muligheten til å veilede og tilrettelegge for våre ansatte, slik at de kan ta videreutdanning for å bli bygg- og tømrermestere. Ved å gjøre dette kan vi bidra til å bevare den norske kulturarven, og kan videreføre vår kunnskap til generasjonen som kommer etter oss.

TJENESTER VI TILBYR