VI GJØR LOFT OG KJELLER TIL BOLIG

Utbygging

  • Vi graver ut kjeller.

  • Vi bygger om loft og råloft.

  • Utvikling og utbygging av loftsleiligheter.

  • Vi setter inn VELUX-vinduer.

Vi har lang og bred erfaring i å bygge ut leiligheter og rekkehus. Vi bygger ut med en etasje, enten opp på det gamle tørkeloftet, eller ned i krypkjelleren. Dette er teknisk krevende jobber som vi har mye erfaring med.

Fra kjeller til bolig

Har du en våt og lav kjeller med boder og andre ubrukbare rom? Ønsker du å innrede den med soverom, bad og kjellerstue? Eller kanskje en utleiedel? Da kan vi grave oss ned under huset, ned i gulvet og støtte opp gamle kjellervegger. Vi støper bæring og sørger for standard bolighøyde under taket i den nye kjelleretasjen. Dette er en måte å bygge ut på, der det ellers ikke er plass på tomten. Lysgraver med store vindusflater gjør at kjellere kan bli lyse og fine.

Fra loft til leilighet

Har du tilgang på det gamle tørkeloftet over leiligheten? Da kan vi sette inn trapp og bygge en fin, ny etasje under skråtaket. Takvinduer gjør den nye etasjen lys og fin. Kanskje har du til og med plass til en hems, over der igjen? Lysinnslippet ned gjennom den nye trappen vil også bli fint i den gamle stua. Dette er investeringer du normalt tjener inn ved et eventuelt salg.

Innsetting av VELUX-vinduer

Vil du ha mer lys inn i ditt hus eller leilighet? Da kan takvinduer være en smart løsning. Våre håndverkere er kurset i insetting av VELUX-vinduer.