REFERANSEPROSJEKTER – JOBBER VI HAR UTFØRT

prosjekter

AVANSERTE KONSTRUKSJONER

DEL AV TOMANNSBOLIG PÅ ULLERN I OSLO

Her har vi bygget på nesten en hel etasje. Kunden ønsket å beholde det originale preget på bygget, så vi kunne ikke endre innvendige himlinger. Da måtte vi finne bæring, der det var mulig å finne det. Avanserte konstruksjoner, der vi gjerne legger inn store limtre- eller stålbjelker er givende jobber. Det skjerper oss og inspirerer. Og vi får arbeidsdager litt utenom det vanlige. Vi er gode på å gjemme dragere inn i konstruksjonen, vegger og tak, så man slipper skjemmende innkassinger. Når det i tillegg er et så gjennomtenkt prosjekt med lekre detaljer, er dette noe vi er stolte av å kunne levere.

LEILIGHET I TRE ETASJER

ADAMSTUEN, OSLO

Har du mulighet til å innlemme det gamle råloftet i leiligheten, så gjør det! I tillegg til å få dobbelt så mye gulvplass, kan du få et smykke av en trapp i hjørnet av stuen. Får du utvidet leiligheten med et soverom eller to, et lekkert bad og til og med en hems, er dette en innvestering som svarer seg. Vi liker også godt utfordringen i at slike prosjekter aldri kan tegnes helt som de blir. Det gir oss mulighet til samspill med kunder og å bidra til de gode løsningene og stilige detaljene.

OMBYGGING AV ENEBOLIG

VINDEREN, OSLO

I dette prosjektet fikk vi levere de lekreste detaljer! Her var det en kunde som var opptatt av å bevare husets sjel. Mye av det gamle ble beholdt, men trengte kjærlighet for å fungere. Vi tilpasset blant annet de gamle dørene og karmene så det skulle fungere fint, men likevel være gammelt og godt.

NY TERRASSE

OSLO

Vi vet at uterommet er viktig. Derfor strekker vi oss langt for å lage det rommet og den utekroken dere ønsker. Har du en enkel skisse eller pinna noen bilder av det du liker, finner vi mulighetene sammen. Terrasser har så mange muligheter med terrengtilpasninger, espalier, kasser, levegger og annet at målet først blir tydelig i ett godt samarbeid underveis i prosessen. Det finnes også et bredt utvalg av materialer i alle prisklasser. Men skal terrassen være ferdig til finværet kommer, så ta kontakt raskt, så vi kommer i gang!