SKAL DU PUSSE OPP, BYGGE PÅ ELLER RENOVERE?

Tømrertjenester

  • Tilbygg og påbygg.
  • Renovering, restaurering og oppussing.

  • Tak og vindu.

  • Kjøkken, bad, vaskerom med mer.

Vi bistår med alt av tømrertjenester, fra å pusse opp bad, til påbygg og etablering av nye leiligheter i råloft. Vi er en allsidig og komplett leverandør av rehabiliteringstjenester for våre kunder. Våre prosjekter strekker seg fra de helt små ting som bytte en list, et vindu eller bygge en terrasse til store ombygninger, tilbygg og påbygg.

Totalentreprenør

Vi er en totalentreprenør – noe som betyr at vi kan tilby deg som kunde et komplett produkt. Vi har et stort nettverk av underleverandører og kan dermed tilby tjenester utført av alle faggrupper.

Oppussing

Skal du pusse opp, bygge om eller ta ned en vegg kan vi hjelpe deg. Vi gjør alle typer jobber enten det er innvendig eller utvending. Enkle innredninger lager vi selv, er det mer avanserte jobber samarbeider vi med møbelsnekkere.

Vi er en godkjent våtromsbedrift

Skal du pusse opp badet eller legge nytt gulv på vaskerommet er vi de rette for deg. Som godkjent våtromsbedrift kan vi utføre alt av arbeid på våtrom som bad, vaskerom og toalett. Vårt kvalitetsstempel – din trygghet.

Renovering og restaurering

Vi tilbyr renovering av eldre hus. Har du en villa som skal oppgraderes eller et eldre hus som skal bygges om? Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Påbygg og tilbygg

Skal du bygge på huset eller sette opp et nytt bygg? Som totalentreprenør trenger du bare å forholde deg til oss gjennom hele byggeperioden.

Tak og vindu

Vi skifter og bygger om tak og setter inn takvinduer. Våre tømrere er kurset i innsetting av VELUX-vinduer. Du får ofte mye igjen for å etterisolere taket. Vurderer du å montere solceller på taket? Vi har egen energirådgiver som vet hvilke muligheter som finnes.